Partners van Merkcommissarissen

tbf24_rgb alt ice-200w

september 2012 / 26 uur branding trainingtour. Rijdende colleges van 6 TOP sprekers / +TrendSafari / +uniek BrandMasters©Game / practice meet practice / netwerken / bestemming: Antwerpen met al zijn brand stores.

 

 

 

 

 

Voor relaties van Merkcommissarissen hebben we een mooie aanbieding voor het unieke BrandFuel24 event wat dit jaar per trein naar Europese financiële hoofdstad Antwerpen gaat. Op 20 september om 10.00 uur vertrek je vanuit Amsterdam naar Frankfurt en op 21 september om 12.00 uur sta je weer op het Amsterdamse perron. Interesse in de aanbieding: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Het wordt weer intensief! Topsprekers verzorgen de masterclasses met 200 kilometer per uur in de trein en bij het unieke BrandMastersgame revitaliseer je samen met je team binnen 24 uur een oud merk! Daarbij doe je inspiratie op en verzamel je beelden tijdens de TrendSafari in Antwerpen. Verder is er uiteraard veel gelegenheid om te netwerken en praktijkkennis op te doen.

Zie verder: www.brandfuel.nl

 

 

next_stage_logoNextStage is een netwerkorganisatie voor innovatieve ondernemers en brengt deze ondernemers in contact met investeerders, collega-ondernemers, zakelijke dienstverleners, samenwerkingspartners en kennisleveranciers.

NextStage organiseert netwerkevents met interessante sprekers en Elevator Pitches. NextStage organiseert daarnaast besloten bijeenkomsten, workshops en trainingen waar innovatieve ondernemers met groei-ambitie zich kunnen presenteren aan de investeerders & partners van NextStage.

Merkcommissarissen is partner van NextStage voor Elevator Pitch trainingen en voor marketing- en communicatieadvies voor NextStage leden.

www.nextstage.nl

 

 

doc010_logoDOK010 , marktplaats voor talenten is een wijkontwikkelingsmaatschappij en vooral actief in de prachtwijken van Nederland. Startend in Rotterdam-Overschie worden projecten uitgevoerd waarbij economische ontwikkeling, sociale samenhang en veiligheid worden verbeterd.

DOK010 werkt samen met diverse partners om niet alleen de persoonlijke ontwikkeling maar ook de bedrijfsmatige ontwikkeling van haar klanten te stimuleren.

Merkcommissarissen is strategische partner van DOK NL en helpt graag om dit mooie doel te realiseren.

Zie de vernieuwde website: www.dok010.nl