imgLeft_84.jpg

Boardroom RESET

In 4 uur tijd flink aan de tand gevoeld in de boardroom.

De visie ligt er, de missie is helder, uw bedrijf blaast uitstekend mee en uw merk of merken zijn alom bekend. Maar: markten veranderen tegenwoordig schier wekelijks, de consument is op drift, concurrentie komt van overal. Dit alles legt een enorme prestatiedruk op de ploeg. En op de leiding in het bijzonder. Doen we nog precies wat we zouden moeten doen? Zouden kunnen doen? Ten einde onze verdiencapaciteit langdurig te borgen?

 

Met de Boardroom Reset zet u in één dag bedrijf en/of merknavigatie weer op de millimeter scherp. Met behulp van de 2 gelouterde Merkcommissarissen die door hun brede ervaring met tientallen bedrijven en merken, snel tot de kern komen.

 

Hoe werkt het?

Merkcommissarissen zijn zelf actieve ondernemers met een rijke ervaring om organisaties te helpen groeien. Organisaties, merken en managers zijn te vaak gefocust op de dagelijkse agenda, maar hebben regelmatig behoefte aan een 'reset' om de strategie te toetsen om vervolgens weer een helder groeipad te volgen. De partners kijken mét u en/of uw team op kritische wijze naar uw klanten, concurrenten en organisatie om uw groeikompas verder scherp te stellen. Met ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven als ondernemer, manager en adviseur staat uw eigen "merkcommissaris" u en uw organisatie/merk graag terzijde.

 

"I want to put a ding in the universe." Steve Jobs

 

Bel de partners Leo van Sister (06-55121575) of Goos Eilander (06-53382933) voor een afspraak.